BeosBlog

Cacat de virus !

Ai primit vreodata un mass cu textul :

cine ti-a pus pozele aici?? yahoo ooooh Cine ţi a pus pozele aici?? http://realhot.001webs.com/profile.php?user=ID-ul_tau …?

Eu am primit un asemenea mass ieri in timp ce imi imbunatateam noua tema.Ciudat este ca am primit acest mass de la un prieten si nu de la un bot.Daca primesti si tu acest mass,NU da click !

Accesand acel link,vei face rost automat de cel mai imputit virus.Si cand zic imputit ma refer la faptul ca trimite cate 4-5 massuri cu acel text pe minut. Asa-i ca-i imputit?

Daca esti prost curios sa accesezi acel link,el te va duce pe o pagina cu titlul “Profilul tau porno“,dupa care iti va fi afisat un alt mesaj cu textul:

Aceasta pagina nu se poate afisa deoarece nu aveti instalata ultima versiune de Adobe Shockwave player.

Dand click pe bara de atentionare vei fi redirectionat cate un alt site de pe care poti lua “solutia” pentru vizualizarea acelei pagini.Odata luat,virusul va rula de fiecare data cand deschizi calculatorul si va creea noi fisiere in pc-ul tau.

%System%\pxdr.exe
%System%\YahooAuth2.dll

Daca ai fost atat de tampit curios incat ai luat acest virus,hai sa te invat cum sa scapi de el.

1. Descarca programul numit ComboFix

2. Creeaza un fisier nou de tip text cu numele CFScript.txt si scrie in el urmatoarele:

File::
C:\Windows\system32\pxdr.exe
C:\Windows\system32\YahooAuth2.dll

3. Dupa ce ai urmat primii 2 pasi,trage fisierul text peste ComboFix.exe exact cum arata mai jos.

4. Incepe sa rulezi ComboFix (exista posibilitatea ca programul sa porneasca automat dupa ce ai pus acel fisier peste [drag and drop] ).Cand programul va rula vei fi intrebat daca esti de acord sa-ti stearga porcaria ta de virus.Da click pe butonul Yes de fiecare data.Nu opri programul in timpul scanarii.Este posibil ca in timp ce programelul isi afce treaba,desktopul tau sa dispara.Nu te ingrijora! La final pc-ul tau se va restarta singur.


You can leave a response, or trackback from your own site.

12 Comentarii to “Cacat de virus !”

  1. piNky. says:

    is cele mai de cacat virusi .. fiindca te streseaaza straight face.

  2. Codrin says:

    Oooo…inseamna ca-s baiat destept. Ieri am primit de la baietii cu paintballul pe mess o intrebare daca mi-am facut cont pe nu stiu ce site, roamateursxxx…si era si link, cu id-ul meu de mess la sfarsit. Si am raspuns scurt ca nu mi-am facut niciun cont si am inchis fereastra. fara sa dau click. Yupiii !

  3. river says:

    am primit si eu acest link, din partea unor prieteni care, din pacate, s-au fript deja big grin ieri am inceput sa primesc aceeasi invitatie de a accesa linkul, dar in spaniola sau ceva de gen!

    mare porcarie, aveti grija!

  4. Beos says:

    @Codrin-Si eu tot de la Paintball bacau am primit ieri.Exista mai multe variante de massuri.

    @river-De varianta in spaniola nu stiam laughing este posibil.

  5. Panalecs says:

    Dar daca am intrat pe site, mi-a aratat ca n-am flashul bagat si am inchis e posibil sa-l fi luat?

  6. Beos says:

    @Panalecs-Asteapta vreo 2-3 zile sa primesti injuraturi de la oamenii din lista.Daca priesti ai luat daca nu,inseamna ca esti “curat” happy

  7. Teofil says:

    Poti verifica cu un utilitar daca esti virusat sau nu. Iar daca esti va face curatenie. Il gasiti aici.

  8. Imi cer scuze pentru neplacerile create.. cu mass-ul involuntar!

    Asa-mi trebuie daca nu dau “log off” si las lumea sa-mi calareasca calculatorul!

    Cat despre cei care si-au folosit abilitatile de programare in scopuri necurate, le voi aprinde o lumanare ( de cununie).. la “Morti”!

    Inca o data, imi cer scuze!

  9. Beos says:

    @PaintballBacau-Stai linistit.Nu s-a luat nimeni de tine.Doar am precizat de la cine a fost primit.Ai si tu grija unde dai click sau pe cine lasi sa dea click. tongue

  10. Revin.. calculatorul meu nu e infestat ca l-am testat! Se pare ca m-am logat de la un amic care fusese “fericit”!

    My bad, anyways!

  11. Misha says:

    Abia am primit linku de la o tipă. Nu doar că era id-ul meu la final şi chipurile pagina mea porno, dar am avut si conflicte cu gagica aia si clar am dat click!laughing dar, având capu-n colţuri, n-am reuşit să instalez ce trebuia acolo şi n-am luat draciabig grin am dat search la site-ul ăla când am văzut că nu pot intra şi mă panicasem deja, şi-am nimerit aici. Thx!!!big grin M-ai salvat de la dezastrulaughing

  12. Misha says:

    Acum am intrat pe un alt link de aici şi-am înţeles că nu trebuia instalat nimic, ci “descărcat” ceva ca să iei virusu. Ha! N-am descărcat nimic!devil Şi app, sunt tot din Bacău de loclaughing Drăcos tare virusul ăsta!

Lasa un comentariu


 Powered by Max Banner Ads 
Powered by WordPress | Cell Phones for Sale at Bestincellphones.com. | Thanks to Cheap Palm Pixi, iCellPhonePlans.com and iCellPhoneDeals.com Wireless Deals
SEO Powered by Platinum SEO from Techblissonline

Te plictisesti?Joaca jocuri online sau cauti o destinatie de vacanta?Avem agentie de turism si agentie turism.